facebook

Stone Pub Pizzéria 2009-ben nyílt meg Kiskunlacháza központjában. Nyugodt és meghitt környezettel, hangulatos terasszal, figyelmes és barátságos kiszolgálással, méltányos árakkal és mindenekfelett első osztályú magyar és nemzetközi konyhával várjuk kedves vendégeinket.

Megkóstolhatja nálunk a híres, hagyományos fogásokon kívül Chef-ünk különleges ajánlatait, kemencében frissen sült pizzákat. Ha már étlapunkról mindent kipróbált, választhat akár napi vagy havi ajánlatunkból is.
Éttermünkben vasárnaponként bőséges Svédasztalos ebéddel, mindig friss, az évszakhoz, jeles napokhoz vagy különleges alkalmakhoz illeszkedő egyedi ételsorokkal várjuk kedves vendégeinket és családjaikat.
Minden hétköznap délben hagyományos és fitnessz menüből választhatnak.

Naprakészen és rugalmasan igyekszünk kiszolgálni vendégeink igényeit és megfelelni minden elvárásnak, amelyeket megfogalmaznak. Minden megoldásra nyitottak vagyunk, személyre szabott ajánlatokkal állunk a rendelkezésére.

Amennyiben baráti társasággal szeretne összejövetelt szervezni, esetleg iskolai bankettnek keres megfelelő helyszínt, vagy egyszerűen csak nevesebb évfordulót szeretne családi körben ünnepelni, esetleg születésnapi partit tartana, akkor is szívesen segítünk megszervezni és lebonyolítani azt.

Ha ön olyan helyet keres, ahol eltölthet néhány kellemes órát barátaival, családjával, kollégáival egy - egy pohár ital vagy finom étel mellett látogasson el hozzánk.
Ha kérdése van írjon nekünk levelet a info@stone-pub.hu címre vagy hívja a +36 24/420-380-as telefonszámot.

Éttermünkben Erzsébet utalványt, OTP, K&H és MKB Széchényi Pihenőkártyát is elfogadunk!

A Stone Pub olyan étterem, ahol minden azért van, hogy Ön jól érezze Magát!

Kellemes böngészést kívánunk!
Mastercard Maestro Visa Visa electron Erszébet utalvány Sodexo Ticket Restaurant K&H Szépkártya OTP Szépkártya MKB Szépkártya     www.stone-pub.hu © 2024